måndag 26 juli 2010

Summer Spectacular 2nd go

Nu återstår bara 61 st hästar till fredagens semi-final i Derby Open. LHR Smooth Jamie May fick högsta totalpoäng med 439 p i första och andra rundan och de ser väldigt starka ut.

Matt Ganies och A Smooth Criminal går från klarhet till klarhet och hästen fortsätter att utvecklas till en av kullens bästa. De fick ihop 436 p på de två rundorna.

John Wold och George C Merada gjorde en riktigt, riktigt bra andra runda och de fick ihop 435 p. Samma poäng fick också Phil Rapp och hästen med det lite annorlunda namnet Whiskeynadirtyglass.

Fjolårets Futurity-vinnare Rocking W hade en ok dag på jobbet med 431,5 p totalt. Denna gång tillsammans med sin ordinarie tränare Gary Gonsalves. När Rocking W vann Futurityt var det andre tränaren Tony Pigott som red. Gary har efter Futurityt bara haft hästen i egen träning i några månader och de har tävlat en enda gång tillsammans tidigare. Som alla vet är det i finalen som avgörs och dit bör de ta sig. Väl där kan allt hända.

Av de tre bästa hästarna i de två rundorna är de två bästa efter Smooth As A Cat. Trean George C Merada är efter Cats Merada. Räknar vi ihop topp 20 har Smooth As A Cat 4 st, Highbrow Cat 5 st och Dual Rey 5 st.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar